Kategorier
projekt

Uppdatering av hemsidan

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och uppdaterat hemsidan. I slutet av 90-talet så gick jag en utbildning webbdesign så detta borde inte vara så komplicerat, tänkte jag…

Sen kom verkligheten ifatt! Min eventuella kunskaper i webbdesign har sjunkit ner i någon vrå av hjärnan som tydligen inte längre används. Men även det ”tekniska” som vi lärde oss är historia nu.

Så jag känner mig verkligen som en nybörjare igen. Fast ändå inte. För när jag läser hur man anpassar sidan och lägger till ditt o datt så tänker jag på hur man gjorde ”på den gamla goda tiden och försöker genast göra detta. Resultat blir att ingenting fungerar och jag har trasslat till allting. Så för att det skulle bli så enkelt som möjligt måste jag glömma allt jag tidigare lärt mig och bara tänka på hur man gör nu…

Att be hjärnan glömma min tidigare kunskap, verkade vara en nyckel som öppnade en 12-filig motorväg till webbdesign alla 1990-tal i min hjärna och som samtidigt stängde av vägen där ny kunskap kommer… Så detta projekt blev betydligt mer komplicerat än jag hade tänkt mig.

Men nu är den uppe och rullar, personligen tycker jag att den blev lite bättre. En något renare design och lite mer ordning och reda. Till och med alla inlägg är nu kategoriserade i fem olika kategorier. Men vissa saker strular fortfarande, till exempel får jag inte gilla funktionen att fungera utan att man är inloggad.

Men om ni fortsätter att följa min silversmidesresa så kommer ni säkert märka när den funktionen börjar fungera.

/ Fredrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.