Kategorier
Filmer projekt smycken

Ear huggies

För några veckor sedan lekte jag lite med det skrotsilver som jag har samlat på mig. Det kan vara allt från små bitar som blivit över till hela projekt som av någon anledning misslyckades. När det blir riktigt mycket typ något kilo så kommer jag skicka det för återvinning. Värdet på det inskickade materialet kan jag sedan använda vid inköp av nytt material. Dock är priset/gram lägre än för nyköp men det ger ändå en bra summa tillbaka. Men just nu så ökar mängden skrot långsamt då jag har själv smält ner en del till olika saker.

Bland annat så smälte jag lite silver och gjorde dessa era huggits

Samtidigt som jag gjorde dem så försökte jag filma processen, och nu har det blivit en liten film. Spana gärna in den här. https://youtu.be/SNk20B9dPH8

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.