Kategorier
Filmer Tips från ateljén verktyg

Centrumfinnare

Att försöka hitta centrum på en rund bricka är inte helt enkelt. Tror jag har provat alla varianter, men ofta är de för komplicerade för att använda lite snabbt. Vet att det finns särskilda verktyg som är smidiga att använda men i stället är de lite för dyra.

Min centrumfinnare utskriven på 3D-skrivare.

För ganska länge sedan så pratade jag med en kollega om detta problem. Kollegan är väldigt kreativ och lösnings fokuserad och någon vecka senare så fick jag en datafil som kunde användas för att skriva ut en centrumfinnare på en 3D-skrivare. Tyvärr så jobbar kollegan inte kvar och filen har blivit liggandes. Men häromdagen så lyckades jag få filen utskriven och nu har jag testat den. Se filmen nedan när jag testar den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.