Kategorier
Ateljén smycken

Oj, har det kommit ett nytt inlägg?

Aktiviteten har varit väldigt låg här på bloggen under de senaste månaderna. Allt beror på en sorglig händelse under hösten som startade en kedja av händelser som behövde full fokus och all min energi. Vi närmar oss nu slutet och jag kan börja tänka på silversmide igen.

Hmm vad var nästa steg…

Det känns nästan lite ironiskt att samtidigt som det kom flera beställningar på mina smycken, så fick jag pausa min hobby. Bland beställningarna finns några fyrklöverringar som är högsta prioritet nu.

Men huvudet är fullt av massa nya idéer! Så får jag nu bara lite mer tid så kommer det dyka upp en massa spännande smycken här på bloggen.

Tex denna ring
Eller en ny variant på det första smycket jag gjorde hemma i februari 2017

Så fortsätt gärna följa med på min silversmidesresa även detta år!

/Fredrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.