Kategorier
projekt smycken

Örhängen i fyrklöverstil

Det har varit ganska tyst här på bloggen, detsamma gäller även för Instagram och Facebook. Av olika anledningar så har inte tiden och energin räckt till silversmide.

Men nu hoppas jag att det blir bättring. Har många nya designidéer och på semestern så har jag gjort om en del min ateljé. Bland annat så har jag byggt en ny arbetsbänk. Det kommer ett inlägg om den och andra förändringar lite längre fram.

Var väldigt sugen på att testa nya bänken och det fick bli med ett par örhängen i fyrklöver stil. Tyvärr var jag så upptagen med att njuta av min nya arbetsbänk så jag glömde fotografera under tiden jag gjorde örhängena…

Så det blir bara en bild på detta projekt.

Fortsätt gärna följa med på min silversmidesresa!

/Fredrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.