Kategorier
Ateljén

God fortsättning på nya året!

Nytt år, nya möjligheter och självklart lite nyårslöften. Aktiviteten har varit ganska låg här på bloggen under de senaste månaderna. Så det är hög tid att börja producera nytt innehåll. Det har heller inte varit så hög aktivitet i ateljén, bara något enstaka smycke har blivit tillverkat. Det har säkert också bidragit till den låga aktiviteten.

Mitt mål för 2023 är att på Ateljé Silverdrömmars olika sociala medier publicera enligt följande:

  • Instagram 3-4 inlägg/månad.
  • Facebook 3-4 inlägg/månad. (Samma som Instagram till stor del)
  • Bloggen 1-2 inlägg/månad.
  • Youtube 1 inlägg/varannan månad.

3-4 Instagraminlägg/månad skulle innebära någonstans mellan 36 och 48 inlägg på ett år. Under 2022 gjorde jag 30 inlägg, så ganska nära iallafall. Det borde vara realistiskt att nå minst 36 inlägg under 2023. Facebook har i stort sett samma inlägg som Instagram så där ser jag inte något problem. Når jag målet på Instagram så gör jag det även på Facebook.

1-2 inlägg på bloggen blir någonstans mellan 12 och 24 inlägg under ett år. Under 2022 gjorde jag 6 inlägg, så här krävs det lite mer arbete. Jag tror dock att det är fullt möjligt att nå minst 12 inlägg under 2023.

Den stora utmaningen kommer vara Youtube! Minst 6st inlägg under 2023 känns väldigt tufft då jag inte publicerade någonting på Youtube under 2022. Men man ska väl ha en tuff utmaning också… Dock så har jag faktiskt en film nästan klar, den kommer upp under de närmaste dagarna på youtube tillsammans med ett blogg inlägg här på bloggen.

Starten känns med andra ord ganska bra för 2023! Nu fortsätter vi med samma positiva känsla resten av året också!

Ha det bra så syns och hörs vi här på bloggen, instagram, facebook och youtube. (Du följer väl mig på alla medier? Jag blir jätteglad om du gör det.)

Ett litet hej från Ateljén

/Fredrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.