Kategorier
smycken

60 års-present

Det kom ett mejl från en person som hade sett mina smycken med tovad ull. Personen ifråga letade efter en present till en blivande 60-åring och tyckte att ett silversmycke med tovad ull vore perfekt. Så hade jag några till salu?

Några olika halsband med tovad ull

Hade ett svagt minne om att jag hade gjort några olika varianter och inte sålt allt, så något borde ju vara kvar. Efter lite letande så hittade jag dem! Tyvärr tog det inte mer än millisekund innan jag insåg att det var inget som var säljbart… Samtidigt kändes det väldigt bra, det blev tydligt att jag har gjort stora framsteg i kvalitet och finish!

Istället fick jag inventera silverlagret för att se vad jag hade hemma och vilka smycken som kunde göras med det. Skickade några bilder på vad som var möjligt och vilka färger på ull som jag hade hemma. Det resulterade i en beställning på ett par silverörhängen med grå ull.

Örhängen (gammal bild)

Det var roligt att göra dessa örhängen igen, har säkert inte gjort dem på 4-5 år. Kanske blir det några par till… Men här nedan så kommer några bilder på de färdiga örhängena.

Dax för polering, på den vänstra syns mina stämplar.
Färdiga!

Ha det bra så syns och hörs vi här på bloggen, instagram, facebook och youtube. (Du följer väl mig på alla medier? Jag blir jätteglad om du gör det.)

/Fredrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.