Kategorier
Ateljén

Uppföljning årets mål

I början av året satte jag upp mål för hur ofta jag skulle publicera på mina sociala medier. Nu är vi redan snart halvvägs i april så en liten uppföljning är nog på sin plats.

Vi börjar med denna blogg. Här satte jag som mål att publicera 1-2 inlägg/månad. Vilket innebär att jag borde ha publicerat någonstans mellan 4 och 8 inlägg på bloggen så här långt.
Så hur har det gått?

Detta blir mitt sjätte inlägg i år, så jag är väldigt nöjd. Ligger precis mitt i målet. Dessutom är det precis lika många inlägg som jag skrev under hela förra året!

Hur ligger jag till på Instagram och Facebook?
Där satte jag målet att publicera 3-4 inlägg/månad. För att nå målet behöver jag ha publicerat mellan 12 och 16 inlägg.
Så hur har det gått?

Väldigt bra skulle jag säga! På Instagram har jag redan publicerat 16 inlägg och det är halva april kvar!
Facebook nästan lika bra, 14 inlägg. Så på Instagram/Facebook ligger jag nästan över målet!

Då är det bara Youtube kvar… Där satte jag målet till 1 inlägg varannan månad. Redan i januari så misstänkte jag att det skulle bli ett tufft mål. Mest för att det är tidskrävande att filma och redigera.
Så hur har det gått?

Nja inte så bra, endast en film har lagts ut på YouTube. Det borde ha varit två. Har dock gjort några korta filmer som publicerats på Instagram. Då har det blivit tydligt att jag behöver bättre belysning, och förhoppningsvis så kommer jag införskaffa det under året. Då kommer det sannolikt gå lättare att filma. Därför så tror jag fortfarande att målet kan nås under året, men filmerna kommer förhoppningsvis under den senare delen av året.

Så känner mig väldigt nöjd efter min lilla uppföljning. Håller mig helt klart enligt plan förutom YouTube, men där har jag en plan för hur jag ska lyckas.

Ha det så bra så syns och höres vi här på bloggen, Instagram, Facebook och YouTube. Du följer väl mig på alla medier? Jag blir jätteglad om du gör det.

/Fredrik

Ett svar på ”Uppföljning årets mål”

Hej Fredrik, har precis ramlat över din blogg och jag tycker det är jätteintressant att läsa dina inlägg. Följer dig oxå på Instagram 😃

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.