Kategorier
Filmer verktyg

200 visningar

Ett av mina första inlägg här på bloggen handlade om min lödutrustning. Du kan läsa inlägget här Jag använder samma prylar och är fortfarande lika nöjd.

Till det inlägget gjorde jag en liten enkel youtubefilm. Fast egentligen var det mest för att lära mig hur man gör och laddar upp film till youtube. Men det passade ju bra att använda den på bloggen också.

Idag 15 november nådde den 200 visningar!

Det är helt otroligt, en simpel film som över 200 personer har sett! Jag lade upp den i slutet på januari och i september hade 100 personer sett den, men nu två månader senare har den alltså nått 200 visningar. Kanske borde jag göra fler filmer…

Fortsätt gärna följa min silversmidesresa.

/Fredrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.